Heavy Regular

Intratuin

Als marktleider op het gebied van huis, tuin en dier, heeft Intratuin meer dan 60 verschillende franchiseondernemingen in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn al bijna 10 jaar (!) preferred supplier van Intratuin en voorzien alle winkels in Nederland én België van POS-materialen, trendboeken, flyers en folders. Dit doen we zowel voor het hoofdkantoor als voor de verschillende franchisenemers.

ONZE RELATIE

Samplonius en Intratuin: een perfecte match! Productie, handling en distributie, maar ook technische documentcontrole en beeldbewerking zijn onderdeel van ons werk. We hebben een sterke vertrouwensband en weten precies wat we aan elkaar hebben: geen zorgen!

ONS WERK

De omvang van ons werk? Iedere landelijke campagne 2 trailers aan POS-materiaal en dat 25 keer per jaar! Billboards (van soms wel 4 bij 4 meter), spandoeken, vlaggen, kleurplaten, folders, plafondbanieren, posters en schapstoppers. We doen het allemaal! Daarnaast zorgen we dat franchisenemers ook op lokaal niveau extra kunnen opvallen binnen de richtlijnen van het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door middel van advertenties, flyers en huis-aan-huis folders.

WIST JE DAT...

Wij elke zomer voor de grote “Sale-actie” bijna 17 kilometer aan vlaggenlijnen,
25 kilometer aan afzetlint en 1.000 vierkante meter aan billboards verzorgen?

profile-image
BENIEUWD HOE WE JOUW MERK KUNNEN LATEN OPVALLEN?
Neem contact op met Martin Bekkers!

profile-image

Martin Bekkers
010 5111005
martin@samplonius.nl