Hoogsteder

Hoogsteder is onderdeel van The Greenery: leverancier van verse groente en fruit. Ze zijn onlangs verhuisd naar een hypermodern pand in Bleiswijk, waarvoor wij de productie van de visuele kantooraankleding hebben mogen verzorgen.

ONZE RELATIE

Ons collega bureau Finally an agency ontwikkelde het concept ‘crossing boarders’ en het hierbij behorende artwork. Zij maakten het design voor diverse vergaderruimtes op kantoor en visuals in de loods. Aan ons de vraag om hier de productie en montage voor te regelen. Een mooie samenwerking tussen onze ‘collega’s’ van Finally an agency en een gloednieuwe klant. Zo zien we het graag!

ONS WERK

Voor de bedrijfshal produceerden wij twee gigantische visuals en in de personeels- en vergaderruimtes waren wij verantwoordelijk voor de productie en montage van diverse beelden. Om het productieproces zo goed mogelijk te begeleiden, hebben we samen met Hoogsteder de bouwtekeningen geanalyseerd en een adviesplan opgesteld. Zo hebben we vastgesteld met welke (duurzame) materialen we op welke ondergronden (muren en wanden) konden werken. Echt teamwork voor het beste resultaat!

WIST JE DAT...

De grootste visual in de bedrijfshal 12 meter breed, 5 meter hoog en op 13 meter (!) hoogte is bevestigd!

profile-image
OP ZOEK NAAR EEN PARTIJ DIE ALLES UIT HANDEN NEEMT?
Martin Bekkers hoort graag waar wij je mee kunnen helpen!

profile-image

Martin Bekkers
010 5111005
martin@samplonius.nl