Globos Nordic

Globos Nordic, de Scandinavische distributeur van (maar liefst 500 verschillende) ballonnen, vroeg ons een nieuwe verpakkingslijn te ontwerpen. Globos Nordic levert voornamelijk aan groothandels voor feestartikelen en heeft als motto: ‘creating smiles’. Aan ons de taak om ook bij Globos Nordic een glimlach op het gezicht te toveren!

ONZE RELATIE

We ontwikkelde het verpakkingsdesign voor dit product én waren verantwoordelijk voor de juiste kleurbepaling van alle ballonnen. Een uitdagende vraag, zeker wanneer je bedenkt dat de kleur van ballonnen verandert als je ze opblaast. Na zorgvuldig onderzoek in onze studio, behoorlijk wat beeld- en kleurbewerking, waren er diverse kleurproeven nodig om tot het beste resultaat te komen. Uiteindelijk zijn alle ballonnen (in de juiste kleur) in Mexico en China geproduceerd!

ONS WERK

Dankzij onze creatieve- en technische DTP’ers én onze doortastende projectmanagers, ontwikkelden we prachtige designs, met perfect passende kleuren. Dit allemaal met oog voor een zo soepel mogelijk proces. We kunnen je verzekeren; die big smile is er zeker gekomen!

WIST JE DAT...

Wij tijdens deze opdracht standaard een ballonnenpomp op ons bureau hadden staan? Het ‘traditioneel’ opblazen bleek toch minder efficiënt na 50 ballonnen.

profile-image
ZEKER WETEN DAT JOUW DRUKWERK DE JUISTE KLEUR HEEFT?
Erik Samplonius helpt je graag verder!

profile-image

Erik Samplonius
010 5111005
erik@samplonius.nl