Artemis

Artemis biedt een breed aanbod aan hulpmiddelen voor kraambureaus. De KraamDubbel is een bijzonder naslagwerk, om de gegevens rondom de kraamperiode overzichtelijk vast te kunnen leggen en nuttige informatie weer te geven, voor zowel moeder als kraamverzorgende en verloskundige.

ONZE RELATIE

Voor het volledige productaanbod verzorgd Samplonius het design van de middelen, de jaarlijkse update van de inhoud en de doorvertaling naar de website. Ook de productie nemen wij van a tot z uit handen. Van advies, productiebegeleiding en het drukwerk, tot het voorraadbeheer en bestelsysteem.

ONS WERK

De KraamDubbel is online in iedere gewenste oplage te bestellen en beschikbaar in het Nederlands en Engels. Naast een algemene basisuitvoering is er een optie tot personalisatie van het design. Sinds kort is ook het Kraamdagboek verkrijgbaar, een aanvulling op de digitale werkwijze die door steeds meer kraambureaus wordt omarmt. Aan Samplonius de taak dit alles efficiënt in te richten, het overzicht te behouden en altijd een stap vooruit te denken.

profile-image
WILT U OOK ZO'N BIJZONDER NASLAGWERK
Erik Samplonius helpt je graag verder!

profile-image

Erik Samplonius
010 5111005
erik@samplonius.nl