Auto Kraak

Om autokraak in Nederland tegen te gaan zijn verschillende gemeenten samen de campagne ‘voorkom autokraak’ gestart. Dichtbij geparkeerde auto’s worden materialen in de vorm van waarschuwingssignalen geplaatst die bewustwording creëren over autokraak. Een stukje verder van de parkeerplaats vertellen de materialen een verhaal dat de parkeerder zal overtuigen van de risico’s die aanwezig zijn. Écht een manier om mensen wakker te schudden dus, want veiligheid gaat boven alles.

ONZE RELATIE

Sinds 2016 werken wij met verschillende gemeenten en garagebeheerders en geven wij advies over welke en hoeveel campagne-middelen nodig zijn en hoe deze materialen optimaal kunnen functioneren. Het is daarbij belangrijk om een integrale aanpak voor de omgeving samen met de gemeenten, politie en AVc door te voeren.

ONS WERK

Met speciale printers worden verkeersborden, die aan de normen van Rijkswaterstaat voldoen, bedrukt. Door verschillende testen is de zichtbaarheid van de campagne geoptimaliseerd en springt de fel-oranje kleur er goed uit. Doordat de zwarte print extra transparant is wordt de reflectie van het bord gewaarborgd. Effectief? Zeker weten! Naast het artwork verzorgen wij de productie, montage en de kwaliteitscontrole.

profile-image
BENIEUWD HOE WE JOUW MERK KUNNEN LATEN OPVALLEN?
Neem contact op met Martin Bekkers!

profile-image

Martin Bekkers
010 5111005
martin@samplonius.nl