Heavy Regular

Sports Unlimited Retail

Of je nu op zoek bent naar nieuwe voetbalschoenen, toffe sneakers of een mooie fitness outfit, bij Aktiesport en Perrysport (beide onderdeel van Sports Unlimited Retail) ben je op de juiste plek. Al 15 jaar werken wij samen met Sports Unlimited Retail om de allermooiste materialen te ontwikkelen.

ONZE RELATIE

Als je al 15 jaar met elkaar samenwerkt, ken je elkaar door en door. Zo kunnen we extra snel schakelen en weten we precies wat er nodig is om te ontzorgen. Een campagne produceren voor Sports Unlimited Retail betekent volledige inzet, vlijmscherp projectmanagement en gegarandeerd mooie resultaten!

ONS WERK

Wij overzien niet alleen het productie- en leveringsproces, maar zijn ook verantwoordelijk voor de DTP-werkzaamheden van alle materialen. Dit maakt ons een stuk flexibeler, waardoor we ook binnen korte timings een gehele productie op poten kunnen zetten. De POS-materialen worden uitgezet bij verschillende leveranciers, die vervolgens weer samen in één pakket moet worden verzonden naar 60 verschillende winkels in heel Nederland. Hoe omvangrijker het werk, hoe harder ons hart gaat kloppen!

WIST JE DAT...

Wij bij sommige acties 1 miljoen prijskaartjes, in 150 verschillende soorten verzorgen, en dat binnen 3 werkdagen?! Daarnaast vind je ons werk ook online terug in alle banners voor Aktiesport en Perrysport.

profile-image
GROOTSCHALIGE PRODUCTIE?
Marcel Krause vertelt je graag hoe wij dit voor je aanpakken.

profile-image

Marcel Krause
010 5111005
marcel@samplonius.nl