Heavy Regular

Chiquita

Als je aan bananen denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan Chiquita en de herkenbare blauwe sticker. Chiquita is de eerste organisatie ter wereld die marketing toepaste op een banaan! Wij dragen bij aan de bekendheid van dit merk door Chiquita in de Albert Heijn en bij fruitspeciaalzaken te ondersteunen met verschillende marketingmaterialen.

ONZE RELATIE

Als preferred supplier van Chiquita Brands International verzorgen wij diverse opmaak- en productiewerkzaamheden voor het hoofdkantoor in Zwitserland. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de productie en doorvertalingen van de campagnes voor zowel Chiquita Nederland als België. Een heerlijk merk, met prachtig werk!

ONS WERK

Ons werk bestaat uit het opmaken en doorvertalen van (internationale) campagnes en de productie van een groot scala aan materialen voor op de winkelvloer. Zo maken we o.a. posters, plafondhangers, vlaggenlijnen, vloerstickers, wobblers, spaarkaarten en totems. Hierbij nemen wij het gehele proces voor onze rekening: van artwork tot productie en van verpakken tot verzenden. Maar onze begeleiding gaat verder dan dat. We voeren technische documentcontroles uit en selecteren de juiste leveranciers, zodat we de juiste prijs en kwaliteit kunnen leveren. Ondanks uitdagende deadlines, leveren we altijd op tijd. Zo krijgt Chiquita de aandacht die het verdient!

WIST JE DAT...

Het design voor o.a. de zomerpromo is ontwikkeld door ons collega’s van Finally an agency? Wij delen ons pand, waardoor we extreem snel kunnen schakelen. We vullen elkaar perfect aan op het gebied van design en grafische productie.

profile-image
HULP NODIG BIJ EEN ACTIVATIE?
Marcel Donker denkt graag met je mee!

profile-image

Marcel Donker
010 5111005
marceldonker@samplonius.nl